De Voorjaarstocht vanuit Brielle

 

Klik op het plaatje om de route in Google Earth te bekijken
Klik
hier voor een gewone uitvergroting van het plaatje

 

 

 

  Op 13 april was het de beurt weer aan De Jonge Tippelaars met hun Voorjaarstocht vanuit Brielle. Lekker dicht bij huis, dus hoewel ik vroeg kon starten kon ik bij wijze van spreken toch een beetje uitslapen! Wel had ik een klein beetje vertraging voor ik weg kon rijden, de ruiten van Kiaatje waren namelijk stijf bevroren, dus dat was krabben geblazen! Maar toen was ik snel in Brielle en na de inschrijving ging ik op pad voor de 25 km.

 

Het was een verrassende route, we gingen richting Vierpolders, Heenvliet en Zwartewaal. Een heerlijk polderparcours en een paar leuke oude dorpjes! Er waren twee rusten die allebei nieuw waren voor mij, de eerste in een sportschool in Heenvliet en de tweede bij theetuin De Bonte Kip vlakbij Zwartewaal. Helaas kon je daar alleen buiten zitten en daar vond ik het vandaag te koud voor, dus ben ik doorgelopen en heb later een ijsje in het centrum van Brielle gegeten. Tussen de bebouwing was het stukken minder koud!

Ik heb van de tocht van vandaag genoten, het was (hoewel koud) heerlijk zonnig weer en alles staat inmiddels te bloeien dat het een lieve lust is. En Voorne-Putten is gewoon ook hartstikke mooi natuurlijk, zeker de poldergebieden rondom Hollemare en Derryvliet. Ik heb dan ook weer bergen foto's gemaakt. Bekijk het album maar, de foto's vertellen het verhaal!

 

 

Klik op het plaatje hieronder voor het fotoverslag.

 

 

Vergeet mijn gastenboek niet!