De virtuele Bloesemtocht
in Geldermalsen

 

Klik op het plaatje om de route in Google Earth te bekijken
Klik
hier voor een gewone uitvergroting van het plaatje

 

 

 

  Een paar weken geleden kreeg ik een tip van Sylvia dat je op de site van de Nationale Rode Kruis Bloesemtocht routes kan downloaden om voor jezelf de Bloesemtocht te lopen. Dit omdat ook de editie van 2022 is afgelast. En zo kreeg ik dus na de Airbornemars opnieuw een kans om een tocht die ik vanwege de drukte nooit op de oorspronkelijke datum zou lopen, toe te voegen aan mijn palmares!

 

Op de site stond o.a. een route van 27 km en die past perfect in het uitproberen hoe mijn been en heup zich houden en om toe te werken naar de 30 km straks in Nijmegen. Dus op naar Geldermalsen voor de 27 km. En daar heb ik van begin tot eind van lopen genieten. Heel veel bloesem gezien, hoewel de roze appelbloesem nog in de knop zat.  

 

  Lekker fris en zonnig weer met prachtige wolkenluchten en een parcours dat helemaal verhard was en dat in grote lijnen langs de Linge liep. Veel wandelaars gezien, ook tegemoetkomers en dus af en toe een praatje gemaakt. Was leuk! Been en heup hielden zich goed en ook met mijn longen ging het redelijk. Kortom, het was weer een stapje verder op de weg naar Nijmegen Bedankt voor de tip, Syl!

 

 

Klik op het plaatje hieronder voor het fotoverslag.

 

 

 

Een berichtje in mijn gastenboek vind ik altijd leuk!