Het oude Voornepad
De Lus over Zwartewaal

 

Klik op het plaatje om de route in Google Earth te bekijken
Klik
hier voor een gewone uitvergroting van het plaatje

 

 

 

  Ik durfde het nog niet zo goed te zeggen (soort van bijgeloof), maar het gaat de laatste tijd heel erg goed met m'n heup/been. Ik ben al twee weken nagenoeg pijnvrij en vond het wel tijd worden om even te testen of het ook goed zou gaan op een iets langere afstand. En dus heb ik de goeie ouwe "Lus over Zwartewaal" van het Oude Voornepad weer eens opgeduikeld. Met een paar extra lusjes rondom de Put van Heenvliet en door het Ravensehout komt die op precies 25 km uit. Gelijk goed om even te kijken of de 30 in Nijmegen straks haalbaar zal zijn.

 

En het ging best goed, ik mocht er van mezelf zo lang over doen als ik wilde, als ik maar voor 21.00 terug zou zijn om te stemmen. Dat was ook wel nodig, veel tempo zat er niet in. Niet alleen door m'n been, maar ook mijn COPD is er de laatste 2 jaar niet beter op geworden natuurlijk. Ik heb iedere 6 km een bankjesrust ingelast en op het eind nog eentje extra in Brielle. Ik had de laatste kilometers wel pijn, maar ik had het idee dat ik na nog een rust de 30 wel vol had kunnen maken. Stemt hoopvol natuurlijk.  

 

De route was overbekend, maar zoals altijd mooi, vooral in het begin toen de zon nog heerlijk scheen. Al met al heb ik met deze 25 km mijn langste afstand in 2022 gelopen! Ik ben happy!

 

 

 

Klik op het plaatje hieronder voor het fotoverslag.

 

 

 

Een berichtje in mijn gastenboek vind ik altijd leuk!