Pluk- en Picknickroutes Altena
Hank

 

Klik op het plaatje om de route in Google Earth te bekijken
Klik
hier voor een gewone uitvergroting van het plaatje

 

 

 

  Vandaag de allerlaatste Pluk- en Picknickroute in het Land van Altena gelopen, die van Hank, bijna 13 km. Niet zo'n lange route dus (om m'n heup nog wat rust te gunnen heb ik de geplande langere routes in stukken gehakt), maar ik heb wel heerlijk gelopen. Niet zo superzonnig als verleden week, maar op een paar spetters na was het droog en ik heb genoten van prachtige wolkenluchten.

 

En dus zitten nu alle 19 routes door de 21 woonkernen van de Gemeente Altena erop. Ik heb de routes met heel veel plezier gelopen en vond het erg mooi dat je zowel kortere afstanden kon lopen als langere, door de routes aan elkaar te knopen. En doordat de routes via het knooppuntensysteem lopen, zijn ze prima te volgen, hoewel ikzelf de routes via knooppunt.net in m'n GPS had gezet.

 

De omgeving is op mijn lijf geschreven en ik denk dat ik deze routes in de toekomst nog wel eens zal lopen. Misschien in tegengestelde richting, of in een ander jaargetijde, dan ziet alles er toch weer anders uit. Maar voor nu gaat de focus even op het wat langer maken van m'n afstanden, tenslotte heb ik ingeschreven voor de Nijmeegse 4Daagse en daar “moet” ik wel 30 per dag doen natuurlijk……  

 

 

Klik op het plaatje hieronder voor het fotoverslag.

 

 

 

Een berichtje in mijn gastenboek vind ik altijd leuk!