Groene Wissel Halfweg

 

Klik op het plaatje om de route in Google Earth te bekijken
Klik
hier voor een gewone uitvergroting van het plaatje

 

 

 

  Vandaag heerlijk uitgewaaid in de polders rondom Halfweg en Zwanenburg, waar ik een Groene Wissel liep. Die Groene Wissel ging veel over graspaden, maar er waren ook prachtige fietspaden vlakbij. En omdat ik nou eenmaal meer van verhard wandelen hou, heb ik het gras en de bijbehorende blubber links laten liggen en heb heerlijk over verharde paden en wegen gelopen. De route onverhard is nagenoeg gelijk aan de verharde versie die ik ervan heb gemaakt en nu had ik volop de mogelijkheid om om me heen te kijken, want ik hoefde niet op te letten waar ik mijn voeten zette!

 

De route ging twee maal pal onder de aanvliegroute van Schiphol door, dus ik heb een paar leuke fotootjes van vliegtuigen. En verder gewoon heerlijke Hollandse plaatjes van weilanden, water, kerkjes, molens en prachtige wolkenluchten. Tegen de wind in was het wel af en toe heftig, ik stond soms bekant stil, maar met windje in de rug vlg ik door de polders, om in vliegtuigtermen te blijven.  

 

En het meest fijne van vandaag: ik heb bijna geen last van m'n heup gehad! Op een pijn-schaal van 0 tot 10 heb ik vandaag meestal op 1 gelopen, heel soms even 2. Wat een genot om weer te kunnen lopen zonder dat die pijn steeds door je been heen giert! Ik ga de acupuncturiste zoenen....

 

 

 

Klik op het plaatje hieronder voor het fotoverslag.

 

 

 

Een berichtje in mijn gastenboek vind ik altijd leuk!