De Virtuele Color Race
Groene Wissel Elspeet

 

Klik op het plaatje om de route in Google Earth te bekijken
Klik
hier voor een gewone uitvergroting van het plaatje

 

 

 

  Zoals ik bij de virtuele Summer Walk al opmerkte was de medaille voor de virtuele Color Race wel heel erg mooi……… En hoewel ik deze Deense uitdagingen toch wel een beetje prijzig vind, heb ik voor deze Color Race toch nog maar ingeschreven. Bij de inschrijving ontving ik een startnummer, een zonnebril, een wit T-shirt en een zakje kleurpoeder. De zonnebril is blauw en die bewaar ik dus maar voor Blauwe Dinsdag volgend jaar tijdens de 4Daagse…….

 

En ook het witte T-shirt en het zakje kleurpoeder heb ik niet gebruikt, dat is leuk als je met een groepje bent, maar ik ga echt niet in m'n eentje een zakje kleurpoeder over mezelf heengooien……. Liefhebbers voor een zakje (eveneens blauw) kleurpoeder mogen me mailen, tegen verzendkosten is het van jou! Maar voor mezelf heb ik vandaag gekozen voor mijn Roze Woensdag outfit, die kleurt mooi bij de medaille en bij de hei waar ik vandaag ga wandelen!  

 

Als tocht heb ik Groene Wissel Elspeet uitgezocht van 21 km, want dat is de afstand waarvoor ik heb ingeschreven. Die tocht draagt als naam “Veluws Bont”, en dat slaat eigenlijk op de variatie in de tocht, maar ik vind het woord bont ook wel mooi passen bij een Color Race! Op naar Elspeet dus, of liever gezegd naar Landgoed Staverden, want daar leek het me makkelijker met parkeren. En dat klopte helemaal. Op het vroege tijdstip waarop ik meestal van start ga, was de parkeerplaats nog uitgestorven.

 

  En het was vandaag inderdaad een bonte en kleurrijke tocht. Ik heb van alles wat gezien, heel veel bossen, maar ook boerenland, ik kwam door Elspeet, langs een schitterende beek en natuurlijk niet te vergeten, de prachtig bloeiende heide! Samen met de tekenen van de naderende herfst in de vorm van paddenstoelen, besjes, eikeltjes en mooie herfstblaadjes vond ik het een hele mooie en afwisselende tocht. Ondanks dat ik niet zo'n bos- en onverharde paadjes liefhebber ben, heb ik vandaag genoten.

 

Na afloop mocht natuurlijk de mooie medaille omgehangen worden en ben ik even druk bezig geweest met het maken van de nodige selfies. En terugkijkend naar m'n fotoserie kan ik wel zeggen dat ik inderdaad erg goed bij de hei kleurde vandaag. Pas maar op voor het foto-album, overdosis bos en hei verzekerd!

 

 

Klik op het plaatje hieronder voor het fotoverslag.

 

 

 

Een berichtje in mijn gastenboek vind ik altijd leuk!