Stadswandeling Delft

 

Klik op het plaatje om de route in Google Earth te bekijken
Klik
hier voor een gewone uitvergroting van het plaatje

 

 

 

  Tobbend met een vervelende en pijnlijke liesblessure beperk ik me een paar weken tot korte tochtjes. De meeste gewoon hier in het dorp, en daar maak ik geen verslagen van, maar er stond ook nog steeds een stadswandeling in Delft op het programma. En toen er een dag met veel zonneschijn werd voorspeld ben ik op internet gaan zoeken en vond een leuke wandeling van ca. 9 km. Met een paar rusten erin (en dat is in een stad natuurlijk nooit een probleem), zou dat moeten kunnen.

 

En inderdaad, ik heb een heerlijk dagje in Delft doorgebracht, bekende stad natuurlijk, ik heb mijn hele jeugd in Rijswijk doorgebracht en dat ligt zo'n beetje tegen Delft aangeplakt en veel van mijn voorvaderen komen uit Delft. En, last but not least, ik heb ooit in 2013 een Voetstappentocht vanuit Delft georganiseerd voor het Walkers4Walkers forum, en daar ook een stukje stadswandeling in opgenomen. Maar Delft is zo'n mooie stad dat het zeker geen straf is om nog een keertje rond te dwalen, want in mijn stadswandelingenoverzicht stond hij nog niet!

 

Die omissie heb ik nu dus opgevuld, veel verhaal heb ik er niet over te vertellen, maar natuurlijk heb ik heel veel zonnige foto's gemaakt en die spreken voor zich! En o ja, ik ben twee maal uitgebreid aan de koffie gegaan, de eerste keer met een heerlijke Luikse wafel erbij (zouden ze in Luik Delftse wafels hebben? ) en de tweede keer in het Stadskoffyhuis, waar ze een Latte Macchiato een Delftse Leut noemen. En met m'n lies ging het redelijk, ik voelde hem wel, maar zolang ik het tempo lag houd, gaat het de goede kant op!  

 

 

Klik op het plaatje hieronder voor het fotoverslag.

 

 

 

Een berichtje in mijn gastenboek vind ik altijd leuk!