Knooppunten op Voorne-Putten
Stad & Park

 

Klik op het plaatje om de route in Google Earth te bekijken
Klik
hier voor een gewone uitvergroting van het plaatje

 

 

 

  Het was een tijdje terug dat ik de laatste themaknooppuntenwandeling op Voorne-Putten had gelopen, en ik moest er nog steeds twee van de tien doen! Vandaag gekozen voor de wandeling Stad & Park, die door en rondom Spijkenisse loopt. De officiŽle start is bij een metrostation, maar daar is het betaald parkeren, dus ik wijk uit naar de meubelboulevard, daar komt de route langs en daar kan ik Kiaatje gratis kwijt.

 

Ik vond deze route tot nu toe de minst leuke van allemaal. De titel zegt het natuurlijk al, de route liep veel door de stad, hoewel er toch ook wel moeite was gedaan om leuke paadjes te vinden. En het stukje langs de Oude Maas, met uitzicht op de Spijkenisserbrug en de nieuwe Botlekbrug vond ik heel erg leuk. Ik begon met een heerlijk zonnetje, maar helaas begon het al gauw te betrekken en werd de lucht grijs. En ik vond het af en toe best een beetje fris!

 

Als rust had ik gekozen voor De Meiden van de Molen, en de route zo gelopen dat die over de helft zou zitten. Dat kwam prima uit, toen ik bij de molen arriveerde stond m'n GPS op exact 10,01 km. Prima afstand voor een bakkie koffie met een stuk overheerlijke cheesecake erbij. En bij de finish stond een koffietent waar ze heerlijke donuts verkochten, dus daar heb ik ook nog een bakkie gedaan. En zo zit nummer 9 van deze serie wandelingen er ook weer op, nu nog eentje te gaan!  

 

 

 

Klik op het plaatje hieronder voor het fotoverslag.

 

 

 

Een berichtje in mijn gastenboek vind ik altijd leuk!