De Fruitbloesemtocht
vanuit Leerdam

 

Klik op het plaatje om de route in Google Earth te bekijken
Klik
hier voor een gewone uitvergroting van het plaatje

 

 

 

  Woensdag 17 april, de Fruitbloesemtocht van wsv Prins Bernhard in Leerdam. Wel, daar kan ik kort over zijn: ik zat helemaal niet lekker in m'n vel vandaag. Het begon al bij het binnenkomen van het startbureau: het stemmengegons golfde me tegemoet. Natuurlijk vond ik het leuk om bekenden tegen te komen en natuurlijk heb ik van de route en de bloesem genoten, maar het bleek één van die dagen te zijn, die ik het liefst in alle rust en stilte wil doorbrengen.

 

En dat lukte vandaag dus niet, en toen bleek dat de 25 km route vanaf de rust een lus van 10 km ging lopen om daarna weer aan te sluiten bij de 15 km, besloot ik om die lus gewoon te laten vervallen en door te gaan op die 15 km. Ik was dus vrij vlot terug in het startbureau, waar ik nog even een praatje gemaakt heb met routebouwer Theo en met medewandelaars Gerard, Martin en Maarten.

Toen heb ik iedereen bedankt voor de leuke tocht (want dat was het echt wel, dat ik het vandaag niet zo naar m'n zin had lag echt enkel en alleen aan mijzelf) en ben huiswaarts getogen. Voorlopig even geen georganiseerde tochten meer voor mij. Maar dat het vandaag weer een mooie route door de Betuwe was, bewijzen mijn foto's wel, erg jammer dat er geen zonnetje bij was!

 

 

Klik op het plaatje hieronder voor het fotoverslag.