Langs twee uitkijktorens
in Rozenburg

 

Klik op het plaatje om de route in Google Earth te bekijken
Klik
hier voor een gewone uitvergroting van het plaatje

 

 

 

  Voor zaterdag 5 januari werd opnieuw (voor de zoveelste keer op rij) een grijze en sombere dag voorspeld. En ik had HE-LE-MAAL geen zin om een georganiseerde tocht te gaan lopen. In plaats daarvan ben ik op eigen houtje weer eens de Landtong hier in Rozenburg rondgewandeld. Niet helemaal tot het eind dit keer, maar ik heb het beperkt tot een rondje langs de twee uitkijktorens, Paal 83 en De Vink. Zo had ik toch frisse lucht vandaag en wat kilometers in de benen.

 

Op de terugweg ben ik door het dorp gewandeld, omdat er een pakje voor me afgeleverd was bij de Read Shop. En daarin zat m'n mooie nieuwe Garmin sporthorloge! Daar ben ik dus de rest van de middag en de avond mee zoet geweest, alles instellen, leuke wijzerplaatjes zoeken en natuurlijk koppelen aan de app op m'n phone. Het fijnste van dit horloge vind ik dat alle sporten die ik doe (wandelen, tempolopen, zwemmen en de sportschool) hier als standaard activiteit in staan, in tegenstelling tot m'n vorige horloge, waar ik veel met “overige” activiteiten moest werken.  

Kortom, ik vond het een welbestede zaterdag en natuurlijk heb ik tijdens m'n tochtje wel de nodige foto's gemaakt, helaas zoals al gezegd, somber en grijs, maar och, bij het water heeft dat ook wel zo z'n charme!

 

 

Klik op het plaatje hieronder voor het fotoverslag.

 

 

Vergeet mijn gastenboek niet!