De Fruitoogsttocht
in Leerdam

 

Klik op het plaatje om de route in Google Earth te bekijken
Klik
hier voor een gewone uitvergroting van het plaatje

 

 

 

  En na in april bekeken te hebben hoe de Betuwe eruitziet als de bloesem volop in de fruitbomen bloeit, was het nu weer tijd om de oogst te gaan bekijken die aan diezelfde boompjes hangt! Eigenlijk had ik deze week voor de Kennedymars in Leerdam rust willen houden, maar ja, de Fruitoogsttocht van wsv Prins Bernhard is wel één van m'n favorieten en het beloofde ook nog eens heerlijk weer te worden!

 

Ik besloot dus toch maar te gaan, maar het wel rustig aan te doen. 15 kilometer leek me wel leuk, maar eenmaal ter plekke was het inderdaad zulk heerlijk weer en de route was weer eens helemaal “Des Danyells”, dus ik ben uiteindelijk toch op de 25 km gegaan. In de route zat één officiële rust, een nieuwe locatie, in het dorpshuis is Asperen, maar in het kader van “doe het rustig aan" heb ik een tweede rust ingelast in Fort Asperen.

 

En ook op deze doordeweekse dag waren er bekenden, Bertus, Sandra en Annette, Rolf, Piet Jansens, Co de Jong en ik heb gezellig koffie zitten drinken met Frans en Veronica. De route bestond uit allerlei lusjes, zodat je sommige stukjes heen en terug moest lopen, maar dat waren geen hele lange einden. In ieder geval heb ik ervan genoten en alvast voorpret gehad voor de Kennedymars straks. Na afloop heb ik de eraf gewandelde calorietjes weer aangevuld bij de McDonalds, het was weer een heerlijk dagje buitenspelen!  

 

 

 

Klik op het plaatje hieronder voor het fotoverslag.

 

 

Vergeet mijn gastenboek niet!