NS-wandeling Meijendel
Scheveningen - Den Haag

 

Klik op het plaatje om de route in Google Earth te bekijken
Klik
hier voor een gewone uitvergroting van het plaatje

 

 

 

  17 juni. Trouwdag. Vlieland. Jarenlang een drie-eenheid waaraan niet viel te tornen. Maar Vlieland veranderde, en dat is logisch natuurlijk, maar het voelde steeds minder “van ons”. En verleden jaar heb ik besloten om de as van Rob van Vlieland weg te halen en te verstrooien in Noorwegen. Dat is gebeurd in augustus 2017. En dus zou dit jaar mijn eerste trouwdag “niet op Vlie” worden.

 

In plaats daarvan heb ik een plekje uitgezocht waar Rob en ik ook heel graag kwamen: Meijendel. Daar loopt een NS-wandeling langs en die heb ik uitgebreid met een stuk over het strand naar Scheveningen, door Scheveningen heen naar Panorama Mesdag en door het centrum van Den Haag terug naar het station. Ik kwam op een mooie 25 km uit.

Het was een fijne dag, met wel erg veel wind die ik op het strand pal tegen had. Samen met veel zandpaadjes en natuurlijk klimmetjes in de duinen bij Meijendel zorgde dat voor een pittig parcours. Panorama Mesdag was geweldig als altijd, en op het Binnenhof heb ik genoten van een heerlijk Italiaans ijsje. Ik weet zeker dat Rob het ook een leuke dag gevonden zou hebben, ook al zou het dan geen 25 km wandelen geworden zijn……..

 

 

Klik op het plaatje hieronder voor het fotoverslag.

 

 

Vergeet mijn gastenboek niet!