Jubileumtocht 90 jaar RWV
Trainingstocht voor de Vierdaagse

 

Klik op het plaatje om de route in Google Earth te bekijken
Klik
hier voor een gewone uitvergroting van het plaatje

 

 

 

  Een week na de jubileumtocht van de RWV voor de lange afstanden, waarbij twee maal een Kennedymars werd gelopen, van Vlissingen naar Rotterdam, was de jubileumtocht voor de kortere afstanden aan de beurt. De Trainingstocht voor de Vierdaagse, normaal met afstanden van 55, 45, 35 en 25, was voor deze gelegenheid uitgebreid met de afstanden 15, 10 en 5 km. Ik had er best veel zin in en het is dan ook jammer dat door twee omstandigheden de tocht niet zo leuk verliep als verwacht.

 

Ten eerste het weer, het was erg warm en broeierig en iedereen weet inmiddels wel dat ik daar helemaal niet zo goed tegen kan. Ten tweede een stommiteit van mezelf: ik was 's morgens m'n pufje vergeten en tot overmaat van ramp had ik ook mijn reservepufje niet bij me. In het begin van de tocht ging het nog wel, maar later brak het me op, zeker in die warmte.

Ik had wijselijk m'n vage plannen om de 55 km te gaan lopen laten varen en nam genoegen met 35 km. En die hebben me dus moeite genoeg gekost! Wel was het zoals gewoonlijk bij m'n eigen kluppie hartstikke gezellig en ik heb dan ook vrij lang bij de rusten en verzorgingsposten rondgehangen. Tijd zat, nu ik niet op de allerlangste afstanden zat! Al met al was het dus geen jubel-dag voor mij, ik ga bij de 100 jaar wel in de herkansing……..

 

 

Klik op het plaatje hieronder voor het fotoverslag.

 

 

Vergeet mijn gastenboek niet!