De Kijk-Hoek-Duinentocht in Den Haag

 

Klik op het plaatje om de route in Google Earth te bekijken
Klik
hier voor een gewone uitvergroting van het plaatje

 

 

 

  En na die krachtsinspanning van gisteren in Leerdam heb ik het vandaag rustig aan gedaan. Ik ben naar Den Haag geweest voor de Kijk-Hoek-Duinentocht van hwsv De Vierdaagsche en heb daar de afstand van 20 km gelopen. Heerlijk op m'n gemakje, erop gelet dat ik niet buiten adem raakte en toch een gemiddelde van 5 km per uur gelopen, inclusief een uitgebreide rust na ca. 12 km.

 

Het was lekker wandelweer, 's morgens erg koud, maar veel zonniger dan gisteren. Dus heb ik foto's van zowel bevroren duinlandschappen als dapper bloeiende krokussen. En niet te vergeten van De Glazen Stad, want we kwamen ook een stukje door het Westland, waar we verrast werden met een prachtig nieuw stukje parcours over een mooi fietspad.

Kortom, ik heb een heerlijk tochtje gelopen, van de 40 km van gisteren had ik totaal geen last meer en na die 20 km was ik ook op tijd thuis om even bij m'n schoonzusje op visite te gaan, uitgebreid te badderen en 's avonds een concert bij te wonen van “The Simon & Garfunkel Story”. Lekker wegzwijmelen bij nostalgische muziek, mooie afsluiting van een prima weekend!

 

 

Klik op het plaatje hieronder voor de foto's.

 

 

Vergeet mijn gastenboek niet!