Stadswandeling Apeldoorn
en Paleis Het Loo

 

Klik op het plaatje om de route in Google Earth te bekijken
Klik
hier voor een gewone uitvergroting van het plaatje

 

 

 

  Op 29 november heb ik m'n vrij-reizen-dag van oktober/november besteed aan een korte stadswandeling in Apeldoorn en een uitgebreide bezichtiging van Paleis Het Loo. Het paleis gaat namelijk een paar jaar dicht vanwege een grote verbouwing en hoewel ik er al eerder was geweest vond ik het toch wel leuk om het weer eens te gaan bekijken. Nou, het is een enerverende dag geweest!

 

De stadswandeling was leuk, maar niet echt spectaculair, en het paleis en de tuinen waren prachtig, maar de treinreis -zowel op de heen- als op de terugweg- was weer één doffe ellende. Het lijkt wel of ze het er om doen, iedere keer als ik eens met de trein ga is er iets aan de hand! Zo ook nu weer, beide keren omgereisd via Schiphol Airport en vaker op tochtige perrons staan wachten dan me lief is. Ik was wel weer erg blij dat ik mijn keuzedagen op 1e klas heb gezet, ik kon in ieder geval zitten!

Om een lang verhaal kort te maken: kijk maar naar m'n foto's die geven een mooie indruk van deze (helaas grijze en sombere) dag!

 

 

Klik op het plaatje hieronder voor de foto's.

 

 

Vergeet mijn gastenboek niet!