De Goede Doelen Tocht
in Steenbergen

 

Klik op het plaatje om de route in Google Earth te bekijken
Klik
hier voor een gewone uitvergroting van het plaatje

 

 

 

  En na die mooie stadswandeling in Haarlem hield het mooie weer ook op zaterdag nog aan, hoewel het windje koud bleef! Gisteren had ik van al dat slenteren een beetje last van m'n rug gekregen en ik besloot om vandaag een kort rondje in Steenbergen te gaan doen. De omgeving daar staat altijd garant voor een mooi polderparcours.

 

En zo schreef ik bij “Door Dik&Dun” in voor de 15 km. Deze tocht wordt georganiseerd als “Goede Doelentocht”, en is ter ondersteuning van de Roparun. Het inschrijfgeld was dus ietsje meer dan normaal, maar 4 euro vond ik nog best te doen. Je kreeg er in ieder geval een mooi boekje voor, waar de routebeschrijving van alle afstanden in stond. Het parcours was erg leuk, we gingen een richting op die ik hier nog niet eerder had gelopen, dus ik heb weer veel nieuwe plekjes gezien. En overgoten met een lekker lentezonnetje heb ik volop lopen genieten.

 

Er zaten zelfs twee rusten op de 15 km, eentje na zo'n 7 km en eentje bijna aan het eind, na 12,6 km. Bij de eerste rust was net de koffie op, en alle stoelen waren bezet. Ik zag het met de pijn in m'n rug niet zo zitten om staand te blijven wachten en ben daar dus doorgelopen. Bij de tweede rust ben ik wel aan de koffie gegaan. Maar och, op een 15 kilometer is rusten ook niet echt zo heel erg nodig.  

 

Na ruim 3 uurtjes was ik weer terug in het startbureau, het was zoals gezegd een kort rondje, maar ik heb er toch van genoten, het was een heerlijk ochtendje buitenspelen, kijk maar naar mijn fotoverslag!

 

 

Klik op het plaatje hieronder voor de foto's.

 

 

Vergeet mijn gastenboek niet!