De Westlandtocht in Den Haag

 

Klik op het plaatje om de route in Google Earth te bekijken
Klik
hier voor een gewone uitvergroting van het plaatje

 

 

 

  Op 5 maart heb ik de Westlandtocht van hwsv De Vierdaagsche gelopen. Het was een stralend zonnige dag, wel heel koud in de ochtend, het was weer krabben geblazen en op de voetbalvelden bij de startlocatie lag nog rijp! De route was gelijk aan die van twee jaar geleden en ook daarvoor had ik deze tocht al eens gelopen, maar toen was de route tegengesteld.

 

Nu liepen we eerst door recreatiegebied Madestein richting Wateringen en vandaar naar de eerste rust op ca. 9 km bij De Bonte Haas. Daarna volgde een prachtig stuk langs de Zweth en later langs de Wollebrandplas. Daar heb ik net als twee jaar geleden even een eigen rust ingelast in de heerlijk zonnige serre van restaurant Wollebrand.

Na een stuk langs bloemenveiling Flora Holland ging het richting Honselersdijk voor de tweede (officiŽle) rust. Ook daar nog maar even een bakkie gedaan. Na een stukje bedrijventerrein doken we weer het Westland in en liepen langs oneindige rijen kassen weer terug richting Den Haag. Nog even een modderig ruiterpaadje en toen waren we weer terug bij de start. Heerlijk dagje buitenspelen geweest!

 

 

Klik op het plaatje hieronder voor de foto's.

 

 

Vergeet mijn gastenboek niet!