De Westduinparkentocht
van hwsv De Vierdaagsche

 

Klik op het plaatje om de route in Google Earth te bekijken
Klik
hier voor een gewone uitvergroting van het plaatje

 

 

 

  En dan staat op 6 februari weer een tochtje in Den Haag op het programma! Bij hwsv De Vierdaagsche, de Westduinparkentocht dit keer. De naam zegt me eigenlijk niet zoveel, ik weet dan ook niet of ik deze eerder gelopen heb. Ik ben wat later dan normaal bij de start, de parkeerplaatsen zijn al vol, maar ik kan Kiaatje nog langs de kant van het pad bij de parkeerplaats kwijt.

 

De tocht blijkt erg veel te lijken op de Pannenkoekentocht van 2 januari, we gaan door de duinen richting Scheveningen, met een heerlijk windje in de rug. De rust is weer bij de Scheveningse Haven en op de terugweg lopen we door het Westduinpark, waar de tocht naar is vernoemd. Een tweede rust bij voetbalvereniging Quick, en dan door landgoed Ockenburgh tot vlakbij de finish, waar we nog een lusje door park Madestein mogen doen.

Ik vond het een behoorlijk pittige tocht, zeker ook door de fikse wind, maar ook door de klimmetjes, zowel in de duinen als in het Westduinpark. En het weer was helaas net zoals de laatste tijd zo vaak, grijs en wat somber, maar het is gelukkig wel de hele tijd droog geweest. Het was dus gewoon een lekker dagje buitenspelen, kijk maar naar de foto's die vertellen het verhaal!

 

 

Klik op het plaatje hieronder voor de foto's.

 

 

Vergeet mijn gastenboek niet!