Winterserie RWV 2014-2015
3e tocht

 

Klik op het plaatje om de route in Google Earth te bekijken
Klik
hier voor een gewone uitvergroting van het plaatje

 

 

 

  En op 7 december stond de derde winterserietocht van de RWV natuurlijk op het programma! De tweede tocht van de serie had ik gemist vanwege de medewerkersmiddag, maar nu was ik weer present natuurlijk! Vanwege de pijn in m'n voet gisteren besloot ik voor de 10 km te kiezen.

 

Daar heb ik goed aan gedaan, want na een paar kilometer kwam de pijn alweer opzetten. Zo erg zelfs dat ik blij was dat er halverwege de route een rust was in "de Big". Normaal ga ik daar alleen heen voor de gezelligheid en de lekkere koffie, maar nu had ik de rust echt nodig. Ik ben bang dat ik maar even een paar weekjes rustig aan moet doen!

De 10 kilometers van deze route gingen helemaal door het bos met op het laatst af en toe een stukje langs de Kralingse Plas, waar ik zoals altijd van het uitzicht op de skyline heb lopen genieten. In het bos viel het op dat er nog veel herfstblad aan de bomen hing en dat er ook nog hier en daar paddenstoeltjes vielen te bewonderen.

Er was zoals gewoonlijk prima gepijld, op sommige plekken ook met papier omdat er regen werd verwacht. En ja hoor, net toen ik binnen was gingen de hemelsluizen open en viel er een stevige bui naar beneden. Pech voor de mensen die een langere afstand liepen, maar ik had er dus een beetje mazzel bij!

 

 

Klik op het plaatje hieronder voor de foto's.

 

 

Vergeet mijn gastenboek niet!