GPS-wandeling Meijendel

 

Klik op het plaatje om de route in Google Earth te bekijken
Klik
hier voor een gewone uitvergroting van het plaatje

 

 

 

  En de derde wandeling op rij: vandaag, 15 september, zou Rob jarig geweest zijn. Rob hield niet van verjaardag vieren en we waren dan ook altijd weg met z'n verjaardag, meestal in Noorwegen. En ik hou die gewoonte nog steeds een beetje in ere, door altijd op 15 september ergens heen te gaan. Dit keer viel de keus op Meijendel in Wassenaar, Rob kwam daar ook graag en het is een prima omgeving voor een kort tochtje.

 

Ik begon bij de boerderij Meijendel, die blijkt helemaal gerenoveerd te zijn, maar gelukkig is de oude, knusse sfeer gebleven. Wel een verbetering vind ik het zelfbedieningsgedeelte van het restaurant, vroeger zat je hier toch wel erg vaak op een consumptie te wachten… Ik startte de dag met een Latte Macchiato en een heerlijke kersenvlaai met een overdadige toef slagroom.

En toen ben ik op pad gegaan voor een GPS wandeling, door de duinen, over de Waalsdorpervlakte, waar ik natuurlijk een bezoekje bracht aan het herdenkingsmonument, een stukje over het strand en dan door de duinen weer terug naar de boerderij. Al met al 13 km, waarbij ik mooi na ca. 8 km op het strand nog een kopje koffie kon doen. Ik heb er dus niet zo'n lange dag uit van gemaakt, na de files heen en voor de files weer terug, net leuk. De foto's vertellen het verhaal verder!

 

 

Klik op het plaatje hieronder voor de foto's.

 

 

Vergeet mijn gastenboek niet!