1e Tocht Winterserie RWV

 

Klik op het plaatje om de route in Google Earth te bekijken
Klik
hier voor een gewone uitvergroting van het plaatje

 

 

 

  En ja, dan is het weer het 1e weekend van november en dat betekent dat het weer tijd is voor onze eigenste Winterserie! Fijne tochtjes op zondagen in de winter, niet te vroeg starten, korte afstanden. leuke parcoursen, kortom: ik heb er weer zin an!

 

Natuurlijk moest ik weer vroeg aanwezig zijn, met een doos vol wandelboekplaatjes en het is zoals altijd gezellig in de kantine. Veel bekenden natuurlijk, van de RWV, maar ook van Walkers4Walkers, hoewel iedereen van W4W die hier loopt inmiddels ook lid is van de RWV …

Het wordt zo druk in de kantine dat Gijs rond half 10 al het sein tot vertrekken geeft, ikzelf wacht zoals gewoonlijk tot de ergste drukte geweest is en vertrek iets na tienen voor de 15 km.

 

Het is een leuk parcours vandaag, bos natuurlijk, maar ook een stukje langs de Rotte en over het Prinsemolenpad. Het weer is uitstekend, aan de temperatuur zou je zeggen dat de lente eraan komt, maar het bos in z'n prachtige herfsttooi vertelt ons dat het toch echt najaar is! Jammer is wel dat het de hele tijd een beetje grijs blijft, een zonnetje was gezelliger geweest.  

 

Na een paar uurtjes ben ik weer terug in de kantine en klets natuurlijk nog een beetje na met deze en gene. Het zijn en blijven heerlijke korte bostoggies, deze winterserie!

 

 

Klik op het plaatje hieronder voor de foto's.

 

 

Vergeet mijn gastenboek niet!