Rondom Goedereede

 

Klik op het plaatje om de route in Google Earth te bekijken
Klik
hier voor een gewone uitvergroting van het plaatje

 

 

 

  Een heerlijke zonnige en frisse herfstdag vandaag. Ik besloot thuis de boel maar de boel te laten en er fijn een dagje op uit te trekken. Uit m'n ordner met routes toverde ik een leuke rondwandeling bij Goedereede tevoorschijn. Aan het kaartje te zien ging het door weilanden, duinen, bossen en over het strand. En de lengte was ook leuk, zo rond de 20 km.

 

En het was inderdaad een heerlijk dagje, ik heb genoten van de zon en de route. Leuke dingen meegemaakt, een stukje vergezeld door een poes, bijna ingesloten door de binnenzee op het strand, iets te vroeg van het strand afgeslagen en daardoor een beetje de route kwijt en last but not least: ik heb ook nog 4 caches gevonden!

Voor m'n plaatsnaambordenverzamenling ben ik door Oostdijk en Havenhoofd gekomen, en Goedereede zelf natuurlijk. Omdat het vrijdag was, was het overal lekker rustig, maar dat betekende ook dat de enige horecavoorziening die ik tegenkwam (een strandtent) gesloten was. Gelukkig heb ik altijd eten en drinken bij me en ik heb daarvoor een zonnig bankje uitgezocht, want in de schaduw was het wel erg frisjes om stil te gaan zitten.

 

 

Klik op het plaatje hieronder voor de foto's.

 

 

Vergeet mijn gastenboek niet!