6e Winterserietocht RWV

 

Klik op het plaatje om de route in Google Earth te bekijken
Klik
hier voor een gewone uitvergroting van het plaatje

 

 

  De laatste winterserietocht van het seizoen 2010/2011 alweer! En zie, er scheen een heerlijk zonnetje en je kon in de lucht ruiken dat de lente eraan komt! Ik heb lekker gelopen en toch maar voor de zekerheid m'n ouwe schoenen weer even aan gedaan, om de pijnlijke plekjes op m'n voeten niet verder te belasten.

 

De route ging dit keer richting Capelle naar het diepste punt van Nederland op het vierkante eiland. In deze route zit de rust bij speeltuin Pietje Bel en daar heb ik een kopje koffie genomen. De rij voor het enige toilet was erg lang, dus daar ben ik maar niet achter gaan staan, wat struiken in het Kralingse Bos verderop brachten uitkomst.  

 

Na terugkomst in het startbureau begon Gijs vrij snel aan de prijsuitreiking van de wedstrijdserie en daar ben ik natuurlijk nog even naar blijven kijken. Mooie glimmende bekers werden weer uitgereikt en toen was de winterserie 2010/2011 definitief verleden tijd. Wachten maar weer op het nieuwe seizoen, want zoals iedereen wel weet, vind ik dit één van de gezelligste series die er zijn!

 

 

 

 

Vergeet mijn gastenboek niet!