3e Winterserietocht in Kralingen

 

Klik op het plaatje om de route in Google Earth te bekijken
Klik
hier voor een gewone uitvergroting van het plaatje

 

 

 

  Tja, het oude jaar 2010 kon niet slechter voor me eindigen dan op deze manier! De dag na Kerstmis ga ik onderuit bij het binnenhalen van de vuilnisbak en dat moet ik bekopen met een gebroken en zwaar gekneusde pols! En dus heb ik Oud en Nieuw gevierd met een keurig in het gips verpakte arm. En natuurlijk is het m'n rechterarm …

Wandelen op zich gaat natuurlijk wel met een gipsarm, maar ik kan ook niet autorijden, dus kom ik nergens! Nog afgezien van het feit dat het met een arm in dat zware gips niet echt lekker loopt. Ik heb me dus de eerste tijd beperkt tot een ommetje naar het dorp en door het park hierachter.

Geen Nieuwjaarsloop in Roosendaal dus dit jaar en ook de "reserve"winterserietocht op 2 januari heb ik verstek laten gaan. Gelukkig kon ik voor de winterserietocht van 9 januari een lift krijgen van Wim en Karin van Bremen en zo ben ik dus toch in het Kralingsebos wezen lopen. Fijn, eindelijk weer even echt buiten!

Het weer was prima, zelfs met een heerlijk zonnetje erbij en de paden waren weer goed begaanbaar, m'n liefje wat wil je nog meer. Ik heb toch maar heel rustig aan gedaan en de 5 km gelopen. Daarna ben ik naar de wedstrijd gaan kijken en heb daar foto's gemaakt. Ook dat gaat lastig met één hand, maar er zitten toch wel aardige tussen.

In de kantine iedereen natuurlijk het allerbeste voor het nieuwe jaar gewenst en wel honderdmaal het verhaal van m'n valpartij verteld. Toch fijn dat iedereen zo met je mee leeft.

Inmiddels heb ik (13 januari) nieuw lichtgewicht gips gekregen en hoewel de pijn van de kneuzing nog niet helemaal weg is, voelt dit toch wel beter. Goed genoeg om zaterdag de 15e een poging te doen om 15 km te lopen in De Lier. Mits het niet al teveel regent, want het gips mag niet nat worden.

De foto's van de winterserietocht heb ik weer in een album van de RWV gezet. Klik op het plaatje hieronder om de foto's te bekijken. Vanaf volgende keer volgt er weer een "normaal" verslag met een slideshow. Nu heb ik van de laatste tochten even een wat sneller verslag gemaakt, om de achterstand in te lopen.

Ook voor al m'n lezers natuurlijk de allerbeste wensen voor 2011, dat we maar heel veel mooie tochten mogen lopen!

 

 

 

Vergeet mijn gastenboek niet!