2e Winterserietocht in Kralingen

 

Klik op het plaatje om de route in Google Earth te bekijken
Klik
hier voor een gewone uitvergroting van het plaatje

 

 

Een stralende dag in het Kralingsebos! Zo kan je de dag van vandaag wel beschrijven, en dat veel mensen zin hadden in een wandeltochtje, blijkt wel uit het grote aantal deelnemers vandaag aan de 2e winterserietocht van de RWV! Ruim 300 mensen hadden de weg naar het bos weten te vinden.

Zelf kon ik door de verjaardag van Henk en Marjan, die 's middags gevierd werd, alleen maar de 10 km lopen, maar daarvan heb ik dan ook volop lopen genieten. We mochten helemaal om de Plas heen lopen en wat een prachtig uitzich heb je daar toch op de skyline van Rotterdam. Hoe vaak ik het ook gezien heb, het blijft me fascineren.

De rust was in het Novotel en het was voor mij de eerste keer dat ik hier naar binnen ging, niet voor een rust, maar ik had wel behoefte aan een sanitaire stop. Best een mooie en luxe rustgelegenheid. Grappig waren wel de verbaasde blikken van een paar hotelgasten toen ze een kudde in wandeluitrusting in de lobby van het hotel aantroffen. Tja, dat verwacht je niet zo gauw in een "travelling-salesman-hotel" in een zakenwijk.

Hieronder weer een slideshow met de nodige fotootjes. Om wat sneller door de show heen te wandelen kun je op de voor- en achteruitpijltjes bovenin de foto klikken.

 

 

 

 

Vergeet mijn gastenboek niet!