Herfstkleurenpracht!

 

Klik op het plaatje om de route in Google Earth te bekijken
Klik
hier voor een gewone uitvergroting van het plaatje

 

  Dit is zo'n beetje de enige tijd van het jaar dat ik het heerlijk vind om in de bossen te lopen! Die prachtige herfstkleuren en dat heerlijk geurtje dat er dan hangt. De weerberichten voor zaterdag waren nog heel aardig, voor zondag werd er vooral regen voorspeld. Er werd niet zo heel erg veel georganiseerd dit weekend, dus ik ben weer eens in m'n ordner met knipsels gedoken.

 

En daar kwam eigenlijk al vrij snel toch weer de route door de parkbossen bij kasteel Ravenhof in Putte tevoorschijn. Ik heb nog nooit ergens zulke mooie beukenlaantjes gezien als daar. Verleden jaar was het er al schitterend en ik hoopte dat er nu wat meer zon zou zijn.

 

Dat laatste viel helaas een beetje tegen, de zon scheen voornamelijk toen ik net op de hei was. Was ook wel lekker hoor, ik heb zelfs in m'n T-shirtje gelopen en heerlijk op een bankje een kopje koffie gedronken. Maar het was jammer dat er weinig zon was toen ik net door die prachtige laantjes liep! Alleen heel in het begin heb ik wat zonnige fotootjes daar kunnen maken.  

 

  Deze tocht voert ook een klein stukje over Belgisch grondgebied, de enige rust zit ook in België, in het café "de Leeuw van Vlaanderen". Net als vorig jaar was het daar goed toeven en ja, in België mag er nog steeds gerookt worden in kleine café's!

Helemaal op het eind van de tocht heb ik de Huzarenberg nog beklommen, maar vanaf daar ben ik een eigen route terug naar de auto gaan volgen. Weer door de beukenlaantjes (ik kan er gewoon niet genoeg van krijgen) en zo ben ik na ruim 17 km terug bij Pandaatje. Ik heb er wel erg lang over gedaan vandaag (heb natuurlijk weer erg veel foto's gemaakt).

Van de mooiste foto's hieronder zoals gewoonlijk een slideshow!

 

 

Tot volgende keer en groetjes van Wandelbeer!

 

Vergeet mijn gastenboek niet!