De 4Daagse van Castlebar

  Klik op het plaatje voor de website van deze 4Daagse  

 

Van 3 tot en met 6 juli heb ik samen met Elly de 4Daagse van Castlebar in Ierland gelopen. We zijn met de boot vanuit Cherbourg overgestoken naar Rosslare in Ierland en toen door Ierland naar Castlebar gereden. Ook hebben we de dag voorafgaand aan de 4Daagse een hele rondrit in de omgeving gemaakt.

Het is een hele happening geworden en van de 4Daagse zelf hebben we genoten. Wat een prachtig land is Ierland en alle Ieren die we ontmoet hebben waren uiterst vriendelijk. Ook hebben we het geweldig getroffen met het weer! Van de 6 dagen die we in Ierland verbleven hebben we alleen een bui gehad vlak voor we in Castlebar arriveerden en op de 4e wandeldag een buitje van een half uur. Voor Ierse begrippen ongekend weinig!

Het gastgezin waar we verbleven legde ons compleet in de watten. We hadden een slaapkamer met eigen douche en toilet en een woonkamer met keukentje die we met andere gasten moesten delen. Die andere gasten waren 4 Zweden en nog 2 Nederlanders. We hebben het vreselijk naar onze zin gehad.

Ook het links rijden is geen probleem geweest, alleen moet je wel goed opletten waar al het andere verkeer vandaan kan komen en wie er voorrang heeft. Verder is de maximum snelheid op de Ierse smalle weggetjes aan de hoge kant: 100 km per uur. Op veel weggetjes reden we toch echt niet harder dan 80.

Natuurlijk gingen we ieder gewapend met een camera op pad en hebben we talloze foto's gemaakt. Heel moeilijk om die foto's in te passen in een verslag hier op m'n website. Vandaar dat ik voor een andere opzet heb gekozen: ik heb alle foto's (ook een groot aantal van Elly erbij) in een foto-album gezet. Bij iedere foto staat een korte omschrijving en het geheel geeft een goede impressie van hoe de vakantie en de 4Daagse is geweest.

Klein tipje: als je in het foto-album rechts boven in op "start diashow" klikt, dan komen de foto's op heel groot formaat voorbij. Zo zijn ze eigenlijk op z'n mooist te bekijken. De tekst die normaal links van de foto's staat, staat dan helmaal onderaan de foto.

 

Klik op het plaatje hieronder, veel plezier met het kijken!

 

 

Vergeet mijn gastenboek niet!